WHATSAPP ONS

Bandenservice

Bandenservice Maassluis

Autobedrijf Gebr. Verboom biedt u talloze merken tegen scherpe prijzen. Wij beschikken over een breed assortiment zomer- en winterbanden en kunnen alle maten leveren.

Winterband
Winterbanden bieden maximale veiligheid door meer grip en een veel kortere remweg onder de 7°C. Ze zijn speciaal afgestemd op regen en sneeuw. De kans op persoonlijk letsel voor u en anderen is aanzienlijk minder. Rijden op winterbanden is per saldo niet duurder, immers uw zomerbanden slijten niet in de winterperiode. In een aantal wintersportlanden zijn winterbanden verplicht en riskeert u een boete bij geen gebruik.

Daarom Verboom:

  • Transparantie
  • Persoonlijk contact
  • Modern
  • Deskundig
  • Flexibel

Dit doen wij voor u:

Autobanden wisselen (zomer- en winter)
Laat uw winter- en zomer banden op tijd wisselen. Dit bespaart geld, want als u bij verkeerde temperaturen doorrijdt op uw winter- en of zomer banden slijten uw banden sneller.

Opslag van uw banden
U kunt uw winter - en zomerbanden tegen een kleine vergoeding per jaar door ons laten opslaan. Dit bespaart u opslagruimte en vervoer van uw banden.

Uitlijnen en balanceren
Met een goed uitgelijnde auto rijdt u veiliger, zuiniger en comfortabeler, ook slijten uw banden en auto-onderdelen minder snel. Door de banden te balanceren, ervaart u minder trilling, heeft u beter contact met de weg, een regelmatige bandenslijtage en hoger rijcomfort.

Reparatie autobanden
Wij kunnen bijna elke lekke band repareren. U bent zó weer op weg. Wacht niet te lang met reparatie. Te lang doorrijden kan onherstelbare schade aan de binnenzijde van uw band veroorzaken waardoor reparatie onmogelijk wordt.

Neem contact met ons op

Werkplaats Gebr. Verboom
Maasweg 2
3144DA Maassluis

Heeft u ons aanbod al gezien?

Naast een moderne werkplaats, hebben wij ook een wisselend aanbod occasions. Komt u langs in onze showroom?