WHATSAPP ONS

Diensten

Wij vinden uw droomauto

Heeft U precies in uw hoofd welk merk, model, kleur en opties uw nieuwe wagen moet zijn, maar kunt U deze droomwagen niet op internet vinden? Niet teleurgesteld raken. In overleg kunnen wij U helpen een geschikte wagen in West-Europa te vinden. Door jarenlange ervaringen met importeren van jong gebruikte wagens hebben wij relaties, contacten en knowhow opgebouwd waar U van kunt profiteren.

Daarom Verboom:

  • Transparantie
  • Persoonlijk contact
  • Garantiemogelijkheden
  • Vrijblijvend advies
  • Ophaalservice

Importeren is heel normaal

Vanwege de kredietcrisis van 2008 en de daardoor teruglopende verkoop van nieuwe wagens, is er een schaarste gaan heersen wat betreft jong gebruikte wagens. Importeren is daarom allang geen vies woord meer en gebeurt over de volledige breedte van de automotive branche. Van buurtgarage tot officiéle merkdealer; importwagens kom je inmiddels overal tegen. Uiteraard hanteren we bij het uitzoeken van dergelijke wagens een hoge kwaliteitsnorm. Uiteindelijk word het namelijk een door ons geleverde wagen en willen we U als tevreden klant. Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs voor meer informatie of vul onderstaand formulier vrijblijvend in.

Neem contact met ons op

Autobedrijf .Gebr. Verboom
Maasweg 2
3144DA Maassluis

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben een snel wisselend en gevarieerd aanbod. In vrijwel iedere prijsklasse hebben wij auto's direct uit voorraad leverbaar. Komt u langs in onze showroom?