WHATSAPP ONS

Verzekeren

Verzekeringsmogelijkheden

De meeste mensen hebben reeds een autoverzekering. Bent U niet één van deze mensen of wilt U toch eens vergelijken of uw huidige verzekeringsmaatschappij nog wel aan uw eisen voldoet? Vraag aan één van onze medewerkers wat de mogelijkheden zijn. Graag helpen we U bij een passende verzekering.

Daarom Verboom:

  • Transparantie
  • Persoonlijk contact
  • Garantiemogelijkheden
  • Vrijblijvend advies
  • Ophaalservice

DTC. Een partner met ervaring.

Binnen het financiële pakket kan onze partner DTC u ook een autoverzekering aanbieden. Bij de auto van uw dromen hoort natuurlijk niet alleen een gunstige financiering, maar ook een verzekering die past als een kostuum. De beste voorwaarden en zeer voordelige tarieven!

Een goede verzekering is veel meer dan zomaar een ‘all-risk verzekering’ of ‘beperkt casco’. Het is de optelsom van al uw wensen. U weet als geen ander hoe uw auto gebruikt gaat worden, en door wie. Daarom weet u alleen hoe uw ideale verzekering er uit zou moeten zien. Ga vrijblijvend met ons in gesprek.

Neem contact met ons op

Autobedrijf .Gebr. Verboom
Maasweg 2
3144DA Maassluis

Heeft u ons aanbod al gezien?

Wij hebben een snel wisselend en gevarieerd aanbod. In vrijwel iedere prijsklasse hebben wij auto's direct uit voorraad leverbaar. Komt u langs in onze showroom?